Noi protejam tot ceea ce tu construiesti ! Integrator de solutii de protectie la foc!

Instalatile de limitare si stingere a incendiilor au un rol esential in asigurarea securitatii la incendiu.

 Suntem autorizati I.G.S.U pentru instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor, cu excepția celor care conțin anumite gaze fluorurate cu efect de seră.

Instalatii stingere cu sprinklere sunt dispozitive sensibile la caldura, concepute pentru a reactiona la o temperatura prestabilita prin eliberarea automata a unui flux de apa pe care il repartizeaza uniform la nivelul solului. Instalatii sprinklere destinate echiparii instalatiilor fixe automate de stins incendii, avand rolul de a detecta un focar de incendiu, de a da o alarma si de a-l stinge inca de la inceput sau, cel putin, de a-l acoperi astfel incat stingerea sa se poata realiza cu ajutorul mijloacelor de protectie ale cladirii sau de catre pompieri.


Sistemul „umed“, care este cel mai răspândit şi folosit pentru protejarea obiectivelor încălzite – diferite clădiri industriale, depozite, centre comerciale, spaţii de birouri – acolo unde spaţiile protejate nu sunt expuse la îngheţ;

Sistemul „uscat“, care se instalează în spaţiile depozitelor neizolate termic, rampelor de încărcare, garajelor comune şi în toate spaţiile în care temperatura poate scădea sub punctul de îngheţ. În cazul acestui sistem, conductele de distribuţie de la ventilul de comandă la capetele de sprinkler sunt , spre deosebire de sistemul umed, umplute cu aer presurizat.

Asiguram executia instalatiilor de stingere, furnizam echipamente(grupuri de pompare pentru sistemele de sprinkelere si grupuri de pompare pentru sistemele de hidranti, furnizam cutii de hidranti si accesoriile aferente,

asiguram mentenanta sistemelor.


Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.