Ai un proiect, contacteaza-ne.

Contact-Fiecare cerere de oferta va fi tratata individual, in functie de specifiul fiecarei lucrari.

Inainte de a ne contacta, va rugam sa aveti pregatite datele complete ale proiectului, inclusiv proiectul tehnic, acestea sunt necesare pentru a va putea oferi solutii tehnice specifice, optimizate si pentru bugetarea corecta a costurilor.

Dupa studierea proiectului tehnic si stabilirea tuturor detaliilor tehnice specifice vom elabora o propunere tehnico-financiara privind realizarea proiectului propus, iar dupa implementare si inchiderea financiara a proiectului predam beneficiarului dosarul complet ce include toate documentele solicitate legal( declaratii de performanta, agremente tehnice, avize tehnice, procese verbale pentru lucrari ce devin ascunse, procese verbale de montaj, procese verbale de punere in functiune, instructiuni de folosire si mentenanta, certificate de calitate si conformitate, autorizarile societatii si ale personalului executant).

Prin echipele nostre specializate, autorizate si calificate asiguram mentenanta tuturor sistemelor realizate!

Contacteaza-ne daca vrei sa faci parte din Echipa Romfire!

Suntem mereu in cautarea unor colegi alaturi de care sa dezvoltam si sa diversificam gama de produse si servicii furnizate.


Daca sunteti interesat sa faceti parte din echipa ROMFIRE , completati mai jos datele dumneavoastra. Trimiteti-va CV-ul, iar noi vom legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp. Pentru mai multe informatii, puteti sa si sunati la: 0374 896 631.

ADRESA DE CONTACT:

Drumul Taberei nr. 39,

Bucuresti 061041, Romania

PROGRAM DE LUCRU:

Luni – Vineri, 08:00 – 18:00

TELEFON DE CONTACT:

Comercial: +40 730 355 308

Tehnic: +40 725 270 792

ROMFIRE PROTECT SOLUTIONS SRL

CUI: RO30921970

Reg. Com.: J40/13524/2012

Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.