Termoprotectie structuri lemnoase

Protectia la foc a structurilor din lemn prin acoperirea cu vopseluri termospumante

Suntem aplicatori autorizati si calificati pentru asigurarea termoprotectiei structurilor lemnoase, si folosim produsele furnizate de partenerii nostri Promat-Cafco , Sika-Unitherm, Dunamenti-K.

Vopseaua ignifugă este un tip special de vopsea ce poate asigura protecția unei suprafețe în caz de incendiu. Vopseaua ignifugă formează un strat termorezistent în condiții de creștere a temperaturii; acest strat acționează ca un izolator crescând rezistența materialului. Reacția la foc conduce la obținerea unei mase spumoase perfect izolatoare și necombustibile care întârzie răspândirea căldurii.Vopseaua ignifugă este un tip special de vopsea ce poate asigura protecția unei suprafețe în caz de incendiu. Vopseaua ignifugă formează un strat termorezistent în condiții de creștere a temperaturii; acest strat acționează ca un izolator crescând rezistența materialului. Reacția la foc conduce la obținerea unei mase spumoase perfect izolatoare și necombustibile care întârzie răspândirea căldurii.

In mod curent vopseaua termospumanta pentru structurile lemnoase este prezentata in doua variante de culoare alba sau transparenta.In mod curent vopseaua termospumanta pentru structurile lemnoase este prezentata in doua variante de culoare alba sau transparenta.

Ambalarea este realizata in bidoane metalice de 3, 5 si 25 kilograme.

Pentru zonele expuse intemperiilor sau uzurii mecanice se impune aplicarea de lac protector dupa uscarea completa a straturilor de vopsea.

De regula, aplicarea se face in minim doua straturi, iar consumul estimat este cuprins intre 0,35Kg si 0,5Kg/strat pe metru patrat in functie de umiditatea aerului si a lemnului protejat.

Pentru certificarea lucrarilor de termoprotectie structuri lemnoase, se urmeaza procedura standard pentru ignifugare.

Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.