Compartimentari rezistente la foc.

Compartimentarile rezistente la foc au ca principal rol, in caz de incendiu, impiedicarea extinderii incendiului la compartimentele alaturate.

Acestea pot fi realizate cu ajutorulu peretilor din sticla rezistenta la foc si cu ajutorul materialelor speciale (gips carton, panouri sandwich, panouri din silicati, blocheti, BCA, etc). Timpul de rezistenta la foc al compartimentarilor este de la 30 la 240 minute; in cazul sticlei rezistente la foc, poate merge maxim pana la 180 minute.

Echipa Romfire, acorda o importanta deosebita sistemelor de compartimentare rezistente la foc( pana la 240 minute) realizate cu ajutorul producatorilor consacrati de sisteme de compartimentare certificate „rezistent la foc” Siniat, Promat, Dunamenti-Mercor.

In functie de specificatiile fiecarui proiect in parte, identificam si furnizam cea mai buna solutie din punct de vedere tehnico-economic, tinad cont de solicitarile de ordin tehnic si de bugetele alocate.

Tamplarie cu sticla rezistenta la foc.
Compartimentari cu sticla si tamplarie rezistenta la foc

Importam si montam o gama variata de sticla cu tamplarie rezistenta la foc din aluminiu, clasele E, EW, EI de la 30 la 120 minute.

Compartimentari cu sticla rezistenta la foc

Importam si montam o gama variata de sticla rezistenta la foc clasele E, EW, EI de la 30 la 180 minute.

Pereti si tavane rezistente la foc


Executam pereti si tavane rezistente la foc de la 30 la 240 minute cu diferite sisteme si materiale.

Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.