Servicii profesionale de Avizare si Autorizare I.S.U

Avizare si Autorizare I.S.U.

*Furnizam servicii de proiectare pentru obtinerea Avizului si Autorizatiei de Securitate la Incendiu, asiguram intocmirea documentatiei preliminarea, depunerea documentelor pentru obtinerea Avizului de Securitate la Incendiu, implementarea si executia tuturor lucrarilor esentiale, alcatuim si depunem dosarul pentru obtinerea Autorizatiei de Securitate la Incendiu.

*Prin personalul propriu de specialitate(arhitect, proiectant general, proiectanti instalatii) asiguram identificarea solutiei optime pentru asigurarea tuturor aspectelor ce tin de securitatea cladirii si dupa obtinerea Avizului I.S.U asiguram urmarirea implementarii si optimizarea proiectului.

*Suntem autorizati I.S.U pentru prestarea serviciilor de proiectare specializata pentru instalatiile de stingere, desfumare, detectie si alarmare; acoperind in acest fel toate specialitatile necesare asigurarii masurilor privind securitatea la incendiu.


Aviz de securitate la incendiu I.S.U.

Oferim servicii de consultanta si proiectare pentru obtinerea Avizului de securitate la incendiu. Pentru realizarea acestui obiectiv efectuam urmatoarele demersuri:

*Obtinerea avizelor de securitate la incendiu pentru sistemele, lucrarile si retelele de alimentare cu apa pentru stingerea incendiilor.

*Obinerea avizelor de securitate la incendiu in cazul lucrarilor noi, modificarilor sau modernizarii instalatiilor de stingere cu apa, detectare sau semnalizare la incendiu in constructiile existente ce intra sub incidenta H.G.R Nr.1739/2006.

*Obtinerea avizelor de securitate la incendiu solicitate prin certificatele de urbanism.


Autorizatie de securitate la incendiu I.S.U.

Oferim servicii de consultanta si proiectare pentru obtinerea Autorizatiei de securitate la incendiu. Pentru realizarea acestui obiectiv efectuam urmatoarele activitati:

*Obtinerea autorizatiilor de securitate la incendiu pentru darea in expluatare a constructiilor/amenajarilor noi.

*Obtinerea autorizatiilor de securitate la incendiu in situatiile in care solicitantii nu pot prezenta avizele de securitate la incendiu si documentatiile care au stat la baza emiterii acestora.

*Obtinerea autorizatiilor de securitate la incendiu in cazul constructiilor temporare, cu capacitate mai mare sau egala de 200 locuri(destinatii comerciale, spectacole, etc) cu o suprafata mai mare sau egala cu2500 mp

*Obtinerea autorizatiilor de securitate la incendiu in cazul constructiilor noi, modificarii, modernizarii instalatiilor de stingere cu apa, detectie, semnalizare si alarmare la incendiu pentru cladirile ce intra sub incidenta H.G.R. nr. 1739/2006

*Obtinerea autorizatiilor de securitate la incendiu pentru cazurile in care certificatele de urbanism nu au fost solicitat avizul de securitate la incendiu, desi constructiile respective se incadreaza in categoriile celor vizate de H.G privind avizare-autorizarea.

*Obtinerea autorizatiilor de securitate la incendiu pentru schimbarile de destinatie si modernizarii la constructii si amenajari care nu necesita autorizatie de construire.

.*Obtinerea autorizatiilor de securitate la incendiu pentru constructiile si amenajarile, precum si la dezvoltarea, modernizarea ori schimbarea destinatiei celor existente puse in functiune fara autorizatia de securitate la incendiu

*Obtinerea autorizatiilor de securitate la incendiu

pentru sistemele, lucrarile si retelele de alimentare cu apa pentru stingerea incendiilor.

Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.