Compartimentare cu

Sticla rezistenta la foc

ACUSTICA

Standard Rw: 39 dB- Rw: 47 dB

REZISTENTA LA FOC

E 15-EI 180

DIMENSIUNI MAXIME

Inaltime: 3300mm

Lungime: ∞

Sisteme de compartimentare de inalta performanta realizate cu sticla rezistenta la foc EI30-EI120 minute.

Romfire furnizeaza unul dintre primele și cele mai avansate sisteme care oferă constructorilor posibilitatea de a proiecta partiții din sticla aerisite, cu proprietati de izolare fonica si cu o rezistență la foc de până la 120 de minute. Certificat ca EI, cu alte cuvinte asigurând integritate și izolare și, suplimentar, avand in vedere criteriile pe care le respecta, certificat și ca REI. Sistemele furnizate au o capacitate de reducere a sunetului de până la 47 dB.

Sistemele Romfire oferă posibilități vizuale si estetice nelimitate în crearea de spații interioare, fără efort, dar uimitoare și sofisticate, cu linii optice transparente extinse.

In functie de complexitatea proiectelor dumneavoastra , echipa Romfire, va oferta suport in identificarea sistemului optim si cu ajutorul echipelor noastre specializate va asiguram o garantie pentru tota gama de produse comercializate.

Beneficiem in realizarea sitemelor de compartimentare certificate cu rezistenta la foc de serviciile si expertiza producatorilor europeni cu traditie. `

Suntem pregatiti sa raspundem provocarilor proiectelor dumneavostra si tratam cu seriozitate si profesionalism toate cerintele proiectului.

CARACTERISTICI

Performanta acustica

Sistemele de compartimentare vitrate rezistente la foc asigura performante ridicate privind izolarea fonica a spatiilor.  Calitatea ridicată și actualizările continue ale materialelor rezultă în această extraordinara performanță de reducere a zgomotului

Profile ascunse

Solutiile furnizate folosesc cele mai noi materiale si tehnologii de fabricatie.

Forme si culori atipice

Forme și culori atipice/diferite de cele clasice – Partițiile pot fi vopsite în orice culori RAL, Decorative sau NCS. Mai mult, putem construi forme diferite de cele clasice, cum ar fi structuri de arc.

PERFORMANTA

Instalare in cladiri din categoria IV

Partițiile Rezistente la foc pot fi instalate în clădiri din categoria IV, datorită faptului că pot rezista la ~ 1000N/m de forță. Clădirile din categoria IV se confruntă cu un flux constant foarte mare de oameni. De exemplu, aeroporturi, spitale, birouri mari etc.

Clasa C4 de rezistenta la coroziune

Clasa de rezistență la coroziune este ridicata – Fiind cea mai înaltă clasă pentru aluminiu. Sistemele speciale pot fi instalate fabrici de produse chimice, bazine de înot și șantiere navale / bărci utilizate pe mare.

SPECIFICATII TEHNICE

Latime de partitionare nelimitata

limite de lățime (nu sunt necesare profiluri suplimentare, indiferent de lungimea totală a construcției).

Pardoseala ridicata

Putem furniza sisteme ce pot fi montate si pe pardoseala flotanta.

Eleganta fara compromisuri

Sistemele de compartimentare -ofera protectia antifoc necesara fara a compromite vizual spatiului.

Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.