Noi protejam tot ceea ce tu construiesti ! Integrator de solutii de protectie la foc!

Project Management pentru asigurarea masurilor esentiale pentru obtinerea securitatii la incendiu.

Asiguram managementul de proiect pentru implementarea tuturor masurilor de securitate la incendiu in proiectele clientilor nostri.

Romfire are capacitatea si personalul necesar pentru a putea prelua managementul de proiect pentru intergrarea tuturor masurilor esentiale privind asigurarea siguranta la incendiu al proiectelor dumneavostra.

Prin managementul integrat asiguram beneficiarilor nostri o simplificare semnificativa(castigam timp) privind stbilirea si implementarea masurilor de securitate la incendiu printr-o comunicare eficienta cu o singura personana responsabila de proiect. Dupa stabilirea tuturor detaliilor tehnice si de executie administram in totalitate echipele de implementare asigurand managementul aprovizionarii cu materiale si echipamente pentru fiecare specialitate in parte, coordonarea si executia in santier, receptia si punerea in functiune a instalatiilor si sistemelor contractate.

De asemnea prin managementul integrat, furnizam clientilor nostri si o reducere considerabila a costului proiectului prin gestionarea si executia directa a tuturor masurilor esentiale pentru atingerea standardului de securitate la incendiu.

Preluam proiectul de executie si asiguram consultanta si optimizarea proiectului pana la finalizare si atingerea obiectivelor propuse(autorizare, avizare ).

Pentru o cotatie de pret adaptata proiectului dumneavoastra va rugam sa ne contactati.


Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.