Sistemul rezistent la foc fara rama

Vision Line

ACUSTICA

AVL Standard Rw: 39 dB (Ra1: 37dB)

AVL Acoustic Rw: 44 dB (Ra1: 43dB)

AVL Acoustic+ Rw: 47 dB (Ra1: 45dB)

REZISTENTA LA FOC

EI15

EI30

EI60

DIMENSIUNI MAXIME

Inaltime: 3300mm

Lungime: ∞

Cel mai avansat sistem antifoc fara rama

Alufire Vision Line este unul dintre primele și cele mai avansate sisteme care oferă constructorilor posibilitatea de a proiecta partiții din sticla aerisite, cu proprietati de izolare fonica si cu o rezistență la foc de până la 60 de minute. Certificat ca EI, cu alte cuvinte asigurând integritate și izolare și, suplimentar, avand in vedere criteriile pe care le respecta, certificat și ca REI. Cu o capacitate de reducere a sunetului de până la 47 dB, Alufire Vision Line prezinta multiple caracteristici și de aceea este utilizat în cele mai prestigioase proiecte.

Alufire Vision Line oferă posibilități vizuale si estetice nelimitate în crearea de spații interioare, fără efort, dar uimitoare și sofisticate, cu linii optice transparente extinse. Alufire Vision Line nu presupune folosirea unui silicon negru opac de până la 30 mm. In schimb, sistemul are un silicon aproape transparent de 4-6 mm care poate fi vopsit în 3 culori diferite. În plus, opțiunile sale de conectare sticlă-sticlă oferă arhitectului sau designerului de interior, instrumente pentru a crea cele mai uimitoare spații interioare cu rezistență la foc.

CARACTERISTICI

Performanta acustica

Performanța acustică impresionantă de până la 47dB Vision Line, se datorează multor ani de cercetare și dedicare în reducerea zgomotului. Calitatea ridicată și actualizările continue ale materialelor rezultă în această extraordinara performanță de reducere a zgomotului

Profile ascunse

Profiluri ascunse – Profilurile pot fi ascunse în podea și tavan pentru a crea un aspect mai aerisit. (Vă sfătuim să instalați sistemul pe jumătate în interiorul podelei și tavanului, pentru a evita deteriorarea sticlei prin utilizarea zilnică)

Forme si culori atipice

Forme și culori atipice/diferite de cele clasice – Partițiile pot fi vopsite în orice culori RAL, Decorative sau NCS. Mai mult, putem construi forme diferite de cele clasice, cum ar fi structuri de arc.

PERFORMANTA

Instalare in cladiri din categoria IV

Partițiile Alufire Vision Line de categoria IV pot fi instalate în clădiri din categoria IV, datorită faptului că pot rezista la ~ 1000N/m de forță. Clădirile din categoria IV se confruntă cu un flux constant foarte mare de oameni. De exemplu, aeroporturi, spitale, birouri mari etc.

Clasa C4 de rezistenta la coroziune

Clasa de rezistență la coroziune C4 – Cea mai înaltă clasă pentru aluminiu. Alufire Vision Line poate fi instalat fabrici de produse chimice, bazine de înot și șantiere navale / bărci utilizate pe mare.

SPECIFICATII TEHNICE

Latime de partitionare nelimitata

Alufire Vision Line nu are limite de lățime (nu sunt necesare profiluri suplimentare, indiferent de lungimea totală a construcției).

Pardoseala ridicata

Alufire Vision Line este certificată și poate fi instalată pe podele ridicate.

Eleganta fara compromisuri

Vision Line ofera protectia antifoc necesara fara a compromite vizual spatiul

Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.