Constructia de pereti si tavane rezistente la foc

Peretii antifoc sunt realizati de cele mai multe ori din placi suprapuse de rigips, prinse pe structura metalica sau mai nou prin zidirea blocurilor de multigips.

DESPRE PERETII ANTIFOC DIN BCA

Zidarie antifoc

Peretii despartitori sunt ziduri interioare, care nu fac parte din structura de rezistenta si au rolul de a delimita si separa incaperile unei cladiri. Pentru a asigura beneficiarilor cladirii confortul si siguranta necesare, peretii despartitori trebuie sa se caracterizeze in primul rand printr-o buna izolare fonica, rezistenta la foc si lipsa unei influente negative asupra sanatatii.

REZISTENTA LA FOC DIN GIPS CARTON

Atunci cand sunt expuse la foc, placile de gips carton elimina apa sub forma de vapori si nu sunt combustibile. In plus fata de beneficiile naturale ale gipsului, am dezvoltat o gama de solutii antifoc cu aditivi suplimentari care ofera o mai buna rezistenta la foc.

Soluțiile rezistente la foc contribuie la limitarea cresterii si raspandirii focului in interiorul unei cladiri. Peretii din gips carton, tavanele sau placarile ofera un mijloc de evacuare a ocupantilor unei cladiri si permit accesul pompierilor pentru a stinge incendiul.

Solutiile din gisp carton rezistent la foc asigura o protectie impotriva incendiului de la 30 la 120 minute.

REZISTENTA LA FOC DIN PANOURI TIP SANDWICH

Panourile sandwich cu vata minerala asigura termoizolarea de calitate si rezistente la foc.

Panourile pot asigura o protectie la foc intre 30 si 240 minute, precum si izolarea termica.

Pot fi configurati in dimensiuni si culori diferite in functie de specificatiile proiectului.

Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.